Hogyan segíthetsz?

Terjeszd hírünket, hogy tehessünk gyermekeink élhető jövőjéért! Folyamatos verseny és főnökösködés nélkül!

Ne csak a kisgyermekeknek jusson a bátorításból! Minden nemű és korú állampolgárnak jár! Nem vagyunk egyformák, céljaink nem azonosak. A változatosság teszi az életet élvezetessé! Ahogy büntetéssel nem lehet kedves gyermeket nevelni, együttműködő polgárokat sem! A korlátokat kizárólag veszélyek megelőzésére használhatjuk, mert azokkal csak lázadást szíthatunk. 

A kormánynak nem célokat kell kitűznie, az élet nem projektek sorozata! A boldog élet nem teljesítmény kérdése. A kormány feladata nem az iránymutatás, hanem hogy utakat mutasson, melyek közül szabadon választhatunk.

Támogassuk a szabad akaratot! 

 

"Kétségben az erő, 

Egységben az erőszak." 

(Fodor Ákos)

 

Már számos mozgalom indult társadalmi összefogással a közjó megteremtését tűzve ki célul. Jelentős változásokat viszont akkor érhetünk el, ha léteznek a megvalósítást előmozdító politikai döntések.

Önkéntesként is tevékenykedő édesanyák, nagymamák családtagjaikkal és barátaikkal alapították ezt a pártot, harcuk békés lesz, de látványos.

Jelen kell lenni a döntéshozók között! Civil szervezet képviselője is lehet bármelyik párt tagja, ez nem befolyásolja jogilag a szervezet közhasznúságára vonatkozó pártfüggetlen működést.

A parlamenti tudósításokat hallgatva tudhatjuk, emberből vannak a képviselők is. Ha hallatni akarod hangodat, várunk közénk!

More in this category: Jóléti gazdasági rend »